Over mij

¡Hola! Ik ben Pilar Anguita Banegas. ik ben een betrokken docente die mijn leerlingen met veel enthousiasme laat kennismaken met het Spaans, mijn moedertaal, en natuurlijk ook de Spaanstalige cultuur. Ik ben geboren en opgegroeid in Spanje en woon in Nederland sinds 1992. Naast mijn moedertaal spreek ik vloeiend Engels, Nederlands en ik heb ook goede kennis van het Catalaans. Sinds 2008 geef ik Spaanse les aan basisscholen, middelbare scholen, volwassenen en daarnaast geef ik ook bijles. Afgelopen zomer heb ik, met veel plezier, de zomercursus Spaans aan de Universiteit van Amsterdam gegeven. Momenteel ben ik mijn scriptie aan het schrijven om de bachelor Spaans en Latijns-Amerikaanse studies aan de UvA af te ronden en tijdens mijn studie heb ik de minor educatie gevolgd om mijn lesbevoegdheid te behalen. Ik verheug mij om je te ontmoeten en mijn enthousiasme met je te delen, zodat je net zoveel van de Spaanse taal en cultuur zal gaan houden als ik!
¡Hasta pronto!