sneller spaans leren met een privé-cursus bij jou in amsterdam

Hét taalinstituut voor privélessen
Native tutor aan huis

100% flexibel, 100% praktisch

100% flexibel

Je kan je lessen thuis/op kantoor doen, en ook wekelijks nieuwe afspraken maken ('s ochtends, 's middags en 's avonds), en tot 24 uur van tevoren de les zonder kosten verzetten of annuleren. Ideaal als je een drukke baan of onregelmatige werktijden hebt!

Sneller

Bij de 8-uur cursus draait het allemaal om de basiselementen van de taal, die zijn namelijk het belangrijkste, zodat je al heel snel in staat bent om vloeiend te communiceren in dagelijkse situaties.

Vol filmpjes!

Bij de aankoop van een cursus krijg je toegang tot het Spaans Leren Amsterdam online platform. Daar vind je alles terug wat we tijdens de lessen leren. Elke les heeft een kort filmpje met duidelijke uitleg en een toets, zodat je na de les direct door kan gaan met leren.

Gratis proefles

Om 100% zeker te weten dat deze cursus ideaal voor jou is, kom ik naar jou toe voor een proefles (ja, zonder kosten). Tijdens de 1-uur durende proefles kan je me alles over de cursus vragen en meer vertellen over jou en jouw specifieke doelen met de taal. Dan kan ik ook jouw huidige niveau beter beoordelen en samen met jou een plan maken om je doelen te bereiken.

Over ons

Gus Shifman

Ik ben in Buenos Aires geboren en opgegroeid. In de afgelopen tien jaar heb ik in Canada, Nieuw Zeeland en Nederland gewoond en Spaanse les gegeven. Ik heb ook veel door Zuid-Amerika gereisd. Les geven is voor mij niet alleen taal regeltjes aan studenten leren maar ook met mijn studenten van de lessen genieten! 

>Lees meer over mij

Guido Grimann

Ik ben geboren en opgegroeid in Buenos Aires, Argentinië. Ik heb Hebreeuws, Latijn, Frans en Engels gestudeerd en ik ben gecertificeerd (literaire) Engels-Spaanse vertaler. Ik heb de afgelopen tien jaar in Spanje, Nieuw Zeeland en Australië gewoond, en heb veel gereisd in Zuid-Amerika. Dus ik praat graag met je over verschillende reisbestemmingen en deel graag tips over de meest bijzondere plekken in Zuid-Amerika.

Veelgestelde vragen

De leermethode is gebaseerd op het Relevantie principe, waarbij de centrale elementen van een taal geleerd worden om in verschillende contexten (of situaties) te gebruiken. Dat doe je met de oefeningen en opdrachten in het platform maar vooral in de gesprekken tijdens de 1-op-1 sessies. Want de cursus is ontworpen om te leren praten. Met andere woorden, de cursus richt zich op een kleine deel van de taal zodat je snel in staat bent om te communiceren in dagelijkse situaties.

Na de beginnerscursus zal je in staat zijn om simpele zinnen te begrijpen en zelf te formuleren, met het doel een gesprek met succes te voeren in alledaagse situaties, zoals in winkels, restaurants en in het openbaar vervoer. Het niveau staat gelijk aan een A2 niveau.

Elke sessie duurt 60 minuten en is erg intensief. Het is bewezen dat mensen gemiddeld na 1 uur intensieve focus hun aandacht beginnen te verliezen. Na jaren van les geven heb ik ook gemerkt dat 60 minuten inderdaad de ideale duur van een 1-op-1 les is.

Dat kan. De enige voorwaarde is dat beide studenten hetzelfde niveau hebben. Bovendien is er een korting van 50% voor elke tweede student. Elke student krijgt zijn/haar eigen account op het platform.

Onze klanten

Studenten zeggen...

"Door hun enthousiasme, duidelijke website en flexibiliteit heb ik voor de lessen van Spaans leren Amsterdam gekozen. Ze hebben mij geholpen om mijn Spaanse niveau weer op pijl te krijgen. Dit doen ze door leuke, interactieve en bovenal gezellige lessen te geven waar ook genoeg tijd is om te lachen. "
Koen van den Heuvel
Export manager, Henkelman
"Ik vraag me af waarom ik ooit lessen heb genomen bij een taalinstituut, dit is zoveel beter en prettiger: niet een vast lesschema waarin de docent te langzaam of te snel gaat, maar aangepast aan mijn wensen en leertempo. Kortom: het bevalt heel goed!"
Merel Remkes
Free lance schrijfster, Merel Media
"Ze weten het volgen van lessen leuk en luchtig te maken. Het is een verademing om buiten de standaard saaie boekenvoorbeelden te treden en de taal te leren binnen jouw relevante context. Toffe lessen. Hulde."
Bryan Wolters
Personal trainer, Vondelgym

Kan je niet wachten om Spaans te leren!? Bekijk dan dit filmpje over uitspraak!

Video afspelen

Bekijk hier meer beoordelingen!

De 8-uur cursus

€340

(50% korting op tweede student!)

Nog 25 beschikbare proeflessen in Augustus
Proeflessen Augustus